Overzicht van de boerderijen op naam.

Hier vindt u de beschrijvingen en geschiedenis van bestaande en al verdwenen boerderijen  in de voormalige gemeente Zelhem, waarbij zoveel mogelijk gerubriceerd is op boerderijnaam (zie rechterkolom). Wanneer echter een boerderij geen naam heeft, of heeft gehad, dan is die te vinden onder Bebouwing op adres.

Ook uw gegevens zijn van harte welkom. Dit kan bijvoorbeeld door middel van bij u in het bezit zijnde foto’s of ander materiaal over uw boerderij, waarvan wij een digitale afdruk zouden mogen maken voor nader onderzoek. Misschien is het goed te weten dat het geenszins de bedoeling is om met deze internetsite geld te gaan verdienen, het is en blijft een kostbare en tijdrovende hobby van onze vrijwilligers.

Als u na het bekijken van de internetsite tot de conclusie bent gekomen dat u ook graag een steentje zou willen bijdragen, bijvoorbeeld als sponsor van de websitekosten of omdat u nog oude foto’s heeft waarvan we een scan mogen maken, of dat u een interessant verhaal heeft, dan verzoeken we u contact met ons op te nemen zodat we een afspraak kunnen maken. Voor het aanleveren van kopij kunt u terecht bij o.a. Harry Somsen   Adresgegevens kunt u vinden op de website onder ‘Support en Contact’.
Het kan ook per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.n.v. H.M. Somsen in Zelhem, website beheer.

 image001