www.oudzelhem.nl
Huidig adres:  Dr. Grashuisstraat 8 7021CL Zelhem
Website:  www.hetblek.com
E-Mail:  info@hetblek.com
Tel:  0314-760 056
   
Vorig adres:  Hendrik Mesdagstraat 11  -  Handelsweg 4
Opmerking: thans Administratiekantoor Het Blek
Aan dit artikel werkten mee:  H. Jonas, W. Hartemink en H.M. Somsen
Foto's:  Diverse fotograven en websites

logo het blek

Grashuisstraat 8 1 
Dr. Grashuisstraat 8. Foto: Google 2018
Schadehulp

 Handelsweg 4 Foto: Google 

WFP Administratie & Advies was een administratie kantoor voor het Midden en Klein bedrijf. Wij waren vooral actief in de het oosten van Nederland, maar ook daarbuiten kunt U de naam WFP tegen komen. 

Door onze werkwijze te richten op markt en cliënt, kunnen wij voldoen aan de wensen en verwachtingen van elke individuele cliënt. Wij streven naar een optimale dienstverlening. Hierbij zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe kennis en deskundigheid.

Het bedrijf is opgericht in 1995 door Benno van der Toren. 

Het bedrijf is verder gegaan onder de naam: Administratiekantoor Het Blek  op de Handelsweg 4, daarna (2020)  Dr. Grashuisstraat 8

Welkom bij Administratiekantoor Het Blek
Uw financiële administratie uit handen geven doet u niet zomaar. Of u ondernemer bent of particulier, u wilt voor uw administratie een administratiekantoor waar vertrouwen, persoonlijke aandacht en duidelijke afspraken belangrijk zijn.
Administratiekantoor Het Blek verzorgt graag uw administratie. Op de manier die bij u past! U kunt bij ons terecht voor het inboeken, verwerken tot jaarrapportage en uw salarisadministratie. Daarnaast zijn wij uw partner voor uw aangiften: BTW, loonheffing, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en deponeringen bij de KvK. U geeft aan wat u kunt en/of wilt en wij vullen u aan! Aan de hand van uw wensen stellen wij een voor u op maat gemaakt abonnement op, waarbij op voorhand goede afspraken worden gemaakt. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.
Kies daarom vandaag nog voor Administratiekantoor Het Blek voor een duidelijke, gestructureerde administratie, zodat u zich 100% kunt focussen op uw onderneming. Administratiekantoor Het Blek heeft alle kennis in huis om u te ontzorgen van de administratieve rompslomp. U houdt zo meer tijd over voor uzelf of voor uw eigen onderneming.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

Wfp

Advertentie uit krant "Zelhem 1200" van 9 maart 2001