www.oudzelhem.nl
Huidig adres:  Ambachtsweg 2
Vorig adres:  Stikkenweg 30
Website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Opmerking:  Bron: Bedrijfswebsite
Aan dit artikel werkten mee:  H. Jonas, W. Hartemink en H.M. Somsen

logo

 

“Waar gewerkt wordt, moet worden schoongemaakt.”

Lamers reinigingstechniek is een in 1970 opgericht familiebedrijf. Inmiddels is het productassortiment veel breder en dieper en geheel afgestemd op het oplossen van schoonmaakwerkzaamheden van bedrijven uit alle sectoren.

In de loop der jaren is er een groot internationaal netwerk van leveranciers opgebouwd. Sommige contacten lopen al meer dan 30 jaar. Onze leveranciers weten dat wij door onze ervaring de behoefte van de klant begrijpen. Hierdoor wordt het aanbod van de fabrikant afgestemd op de vragen vanuit de markt. Wij voeren gerenommeerde merken die schoonmaakmachines van hoogwaardige kwaliteit produceren.

Wij leveren apparatuur voor industrieel reinigen en onderhoudswerkzaamheden in alle bedrijfstakken. Van de metaalverwerkende tot de voedselverwerkende industrie. Van Installatiebedrijven tot schoonmaakbedrijven. Van jachtenbouw tot verzorgingstehuizen. Door onze kennis, ervaring en het uitgebreide productenpakket kan Lamers Reinigingstechniek voor elke klus op ieder vakgebied, het juiste advies en materieel leveren.

Naast de meer gestandaardiseerde productgroepen als industriële stofzuigers, veeg- en schrobmachines en hogedrukreinigers heeft Lamers Reinigingstechniek ook oplossingen voor specialistische reiniging zoals de aanpak van brand- en rookschade, calamiteitenschade, luchtreiniging voor het verwijderen van geuren en lucht gedragen bacteriën en schimmelsporen.

Maar wij leveren ook een compleet gamma tapijtreinigingsapparatuur aan professionele schoonmaakbedrijven of wasmachines die veiligheidsmaskers wassen, ontsmetten en drogen.

 

Lamers

Maart 2005 Foto: Barry Jonas

Lamers

Maart 2005 Foto: Barry Jonas