www.oudzelhem.nl
Huidig adres:  Hengeloseweg 2
Vorig adres:  
Website:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Opmerking:  Opgericht door Herman Luimes.   
Aan dit artikel werkten mee:  H. Jonas, W. Hartemink en H.M. Somsen
Foto's:  Diverse fotograven en websites

 
logo van Zeeburg luimes en lebbink
 

logo 

In 2005 is de naam Luimes en Rimass veranderd in Luimes & Lebbink.

Daarna in Van Zeeburg, Luimes & Lebbink met kantoren in Zelhem, Hengelo gld en Vorden.

luimers

 

Luimes Makelaardij is al ruim 30 jaar uw solide partner waar het gaat om bemiddeling van onroerend goed in de ruimste zin van het woord.

De laatste jaren heeft Luimes Makelaardij een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt: van eenmanskantoor, gerund door de naamgever en zijn vrouw, naar de huidige bezetting met een viertal makelaars, met ieder zijn of haar eigen specialisatie op een deel van het vakgebied.
Wat niet veranderd is, is dat wij nog steeds veel tijd en energie steken in de relatie met onze opdrachtgevers.
Of het nu gaat om de verkoop van een woning, de afwikkeling van een planschadeprocedure, of het onderhandelen met de overheid over de verkoop van een perceel grond ten behoeve van bijvoorbeeld de aanleg van een fietspad.

 

Luimes makelaar

De mensen achter Rimass Assurantiën zijn meer dan 20 jaar actief op het gebied van financiële planning, assurantiën en risk management.

Binnen ons bedrijf is naast Luimes Makelaardij een team assurantieadviseurs actief onder de naam Rimass Assurantiën.
De vraag naar maatwerk in assurantiën heeft de afgelopen jaren dusdanige vormen aangenomen dat er is gekozen voor een professionele aanpak, waarbij wij u 100% kwaliteit en deskundigheid kunnen bieden.
Wij doen dit met een concept waarbij wordt uitgegaan van advisering over de juiste vormen van assurantiën, hypotheken, pensioenen en financieringen.

Luimes makelaar

Advertentie uit Zelhem 1200 van 9 maart 2001

Van Zeeburg, Luimes en Lebbink Makelaars is heden ten dage een organisatie met een rijke geschiedenis. Er wordt gewerkt vanuit Hengelo, Vorden en Zelhem onderleiding van Bert Lebbink als makelaar directeur bijgestaan door twee makelaars en office managers.