www.oudzelhem.nl
Huidig adres:  Handelsweg 1
Vorig adres:  Handelsweg 21-23
Website:  www.takkenkampgroep.nl
Opmerking:  Opgericht in 1938
Aan dit artikel werkten mee:  H. Jonas, W. Hartemink en H.M. Somsen
Foto's:  Diverse fotograven en websites


Takkenkamp

 

Geschiedenis schrijf je als je werkt aan je toekomst.

Dat betekent, ook als derde generatie, voortdurend bestaansrecht creëren en dus anticiperen op de markt. Vanuit het nieuwbouw-voegen is Takkenkamp zich duidelijk gaan specialiseren in de brede gevelrenovatie: dat houdt o.a. in dat medewerkers multifunctioneel worden opgeleid en klantgericht leren denken en handelen. De bewoonde werkomgeving vraagt een andere opstelling dan het dagelijkse podium van de nieuwbouw; bewoners spelen een hoofdrol.
Daarnaast was, is en blijft de restauratie een vak apart dat de echte gevelspecialist altijd weer raakt! Maar ook in dit stuk vakmanschap gaan we met de tijd mee. Nieuwe technieken met oude materialen, beter en verfijnder onderzoek, een bredere aanvliegroute naar projecten.
Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste gespecialiseerde aannemers van Nederland op het gebied van gevelonderhoud.
Met een gemotiveerd personeelsbestand, de modernste technieken, een groot scala aan eigen materieel in combinatie met het vakmanschap, werken wij dagelijks samen met onze opdrachtgevers aan de mooiste projecten.
Onze opdrachtgever is divers: van woningcorporatie, vastgoedonderhoudsbedrijven, VVE’s , bouw- en aannemersbedrijven, particulieren, Rijks vastgoedbedrijven, gemeenten en waterschappen. Wij zijn een passende en actieve landelijke partner.
De kern wordt hierbij gevormd door een open en eerlijke communicatie, op alle niveaus!

De waarde van een woning of bedrijfspand wordt door diverse factoren bepaald. Enkele daarvan zijn het uiterlijk van de stenen en de staat van het voegwerk. Een ander wat minder zichtbaar, maar wel zo belangrijk aspect is de vochtdoorlating van de muur.

Vanuit ons vakmanschap als voegbedrijf kijken wij verder dan alleen maar de mooie steenstructuur die na een gevel- reiniging te voorschijn komt. Onze opdrachtgevers kunnen ons dan ook volledig aanspreken op onze bouwtechnische kennis en vaardigheden.

In 1938 startte de vader van de huidige eigenaren Takkenkamp Voeg- werken bv. Het bedrijf is een begrip geworden op het gebied van diverse soorten voegwerk, met als specialisme het z.g. snijvoegwerk. Daarnaast houdt Takkenkamp zich bezig met restauratie, renovatie, gevelreiniging en impregneren van gevels.

Inmiddels is Takkenkamp Voegwerken bv uitgegroeid tot een solide bedrijf met vele medewerkers. De hoge mate van erkenning voor de werk- wijze van Takkenkamp Voegwerken bv komt tot uiting in zowel het VCA- als het ISO-9002 certificaat. Takkenkamp Voegwerken bv is daarmee het eerste en tot nu toe enige bedrijf in Nederland dat beide certificaten bezit.

 

Takkenkamp

Foto van internetsite  Takkenkamp

Takkenkamp

Oktober 2004 Foto: Barry Jonas

 

 Takkenkamp advertentie kopie

Advertentie uit: Intern endeuro magazine 2004

Takkenkamp2018 Google
Nieuwe kantoor Zelhem in 2018. Foto Google

Takkenkamp 419 web
Takkenkamp Isolatie. Foto website