www.oudzelhem.nl
Huidig adres:  Industriepark 2a
Vorig adres:  
Website:  www.vcpstreetcare.nl
Opmerking:  Bron: Iternetsite VCP Streetcare
Aan dit artikel werkten mee:  H. Jonas, W. Hartemink en H.M. Somsen
Foto's:  Diverse fotograven en websites


VCP logo kopie

 

Als leverancier en producent van stadsmeubilair hebben wij sinds 1 januari 2001 een belangrijke plaats op de Nederlandse markt veroverd. Wij leveren een breed assortiment meubilair van gerenommeerde merken als Inventarrum, Miramondo, Probo, KongDesign en andere Europese leveranciers en leveren uit eigen productie custom made producten en eigen ontwerpen. Wij beschikken over een uitstekend uitgerust staalconstructiebedrijf en een oppervlaktebehandelinghal met de modernste straat-, schoopeer- en spuitinstallaties. Met deze mogelijkheden, in combinatie met onze flexibiliteit en expertise hebben wij de afgelopen jaren bewezen een goede partner voor architecten, ontwerpers en andere opdrachtgevers te zijn.

Per 1 januari 2019 zijn de 9 vestigingen van HR Groep ondergebracht in 3 divisies, te weten: Traffic, Streetcare, Wayfinding.

Toekomst
Eenheid creëren om onze klanten nog beter te kunnen bedienen, is een belangrijke drijfveer achter deze structuurwijziging. De nieuwe organisatiestructuur stelt HR Groep in staat de klantreis te optimaliseren en de klant nog sneller en beter te helpen. Dit is onderdeel van de transitie van de HR Groep onderneming met als doel om als bedrijf gericht en duurzaam te blijven ontwikkelen en daarmee de toegevoegde waarde in de toekomst te vergroten.

Traffic
Klanten kunnen met al hun vragen op het gebied van utilitaire bewegwijzering en verkeerstechniek bij onze vestigingen in Hattem en Emmen terecht. Denk aan masten en portalen, (blauwe) hoofdbewegwijzering en dynamische borden.

Streetcare
De vestigingen in Rijswijk, Leek, Nieuw-Vennep en Zelhem vormen samen de divisie Streetcare. Zij verwerken alle vragen en orders op het gebied van straatmeubilair en verkeers-, straatnaam-, en campagneborden. Of het nu gaat om trottoirpalen, fietsbeugels of zitbanken, straatmeubilair bepaalt voor een groot deel de leefbaarheid van een gebied. HR Groep streeft ernaar de openbare ruimte zo veilig en comfortabel mogelijk in te richten.

 

Wayfinding
HR Groep Wayfinding is gespecialiseerd in het vormgeven en implementeren van informatie in de omgeving met het doel om mensen te helpen bij het vinden van de juiste weg naar de gewenste bestemming. Bewegwijzering voor wandel- en fietsroutes, gebouwen en bedrijventerrein wordt op maat gemaakt en geleverd. Vestigingen die tot deze divisie horen zijn HR Groep Zuid (Leeuwarden en Veghel) en België.

Meer informatie
Hebt u vragen over dit bericht? Neemt u dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

VPC streetcare

Foto van internetsite VCP Streetcare

 

VCP atvertentie

Advertentie uit De Bronckhorster van 29 juni 2005