www.oudzelhem.nl
Huidig adres:  Dames Jolinkweg 46 Varsseveld
Vorig adres:  Industriepark 13-15
Website:  www.kupan.com
Opmerking:

 Opgericht in 1970 door Th. J. ten Brinke
 Bron: Internetsite Kupan 

Aan dit artikel werkten mee:  H. Jonas, W. Hartemink en H.M. Somsen
Foto's:  Diverse fotograven en websitesKupan logo

 

Brinke ten Kupan

Foto: IKZ - woon- werk- en leefgemeenschap 1972

De BV Kupan is ontstaan uit het Bouwbedrijf A. ten Brinke. Her bedrijf vervaardigd kunststofproducten ten behoeve van de bouwnijverheid, in het bijzonder allerlei panelen en paneelconstructies die als een soort bouwdoossysteem op locatie in elkaar gezet kunnen worden.

De Stijl is onmiskenbaar. Want waar intensief gebruik of bijzondere omstandigheden een uitzonderlijke kwaliteit noodzakelijk maken, levert Kupan de passende antwoorden. In een veeleisende omgeving zijn Kupan vakmanschap en ervaring uw garantie voor een langdurig, probleemloos gebruik. Kupan produceert en monteert douche-, toilet-, wissel- en kleedcabines, scheidingswanden, deuren, garderobekasten, wastableaus en cleanrooms.

Wij onderscheiden ons door goed advies, doordachte voorbereiding, snelle zorgvuldige montage en een naadloze oplevering. Kupan is, door de kwaliteit van zowel product als organisatie, uitgegroeid tot de norm bepalende onderneming in haar werkgebied.

Kortom, Kupan heeft voor u het juiste antwoord. In de uitgebreide documentatie vindt u complete informatie over het standaard Kupan leveringspakket. Daarmee zijn vanzelfsprekend geen grenzen gesteld aan onze diensten. Wilt u meer weten over onze extra mogelijkheden, neem dan contact op met Kupan.

Het gevoel is de meerwaarde. Kupan interieurdesign bepaalt de sfeer; geeft klasse en uitstraling, ook aan puur functionele ruimtes. In vormenrijkdom en kleurenkeus biedt Kupan de wereld aan mogelijkheden.

Passend bij de huisstijl, ingetogen en tijdloos of juist juichend; met Kupan kiest u voor identiteit. Kupan designers vertalen wensen en eisen in esthetisch concept, waarin vorm en financiën beide tot hun recht komen.

De kwaliteit van Kupan materialen en het vakmanschap van onze monteurs zorgen ervoor dat u uw ideeën verwerkelijkt en daar jarenlang probleemloos van kunt genieten.

Kupan

Foto: IKZ - woon- werk- en leefgemeenschap 1972

Kupan

Foto: IKZ - woon- werk- en leefgemeenschap 1972

Kupan

Foto: IKZ - woon- werk- en leefgemeenschap 1972