www.oudzelhem.nl
Huidig adres:  Ambachtsweg 18
Vorig adres:  Industriepark 1
Website:  www.polyketting.nl
Opmerking:  Bron: Internetsite Polyketting
Aan dit artikel werkten mee:  H. Jonas, W. Hartemink en H.M. Somsen
Foto's:  Diverse fotograven en websites


Polyketting

 

Het huidige productenpakket omvat de levering van een enkele meter rollenbaan tot en met complete, geavanceerde en computergestuurde transportsystemen. Levering vindt plaats aan diverse takken van de industrie, waarbij de voedings- en genotmiddelensector één van de belangrijkste afnemersgroepen vormt. Polyketting kan het complete transportsysteem voor u ontwerpen, fabriceren en installeren. Maar als u uw transportsysteem geheel of gedeeltelijk zelf wilt maken, dan kunnen wij u ook van dienst zijn met componenten. Onze handelsafdeling heeft duizenden artikelen op voorraad, bestemd voor afnemers die zelf hun baan willen (om)bouwen. Van losse rollen tot en met leuninghouders, van kettingen tot en met stelvoeten. Wij staan graag tot uw dienst.

Polyketting is opgericht in 1958 en heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van intern goederentransport. De onderneming is sinds enkele jaren ISO-9001 en VCA gecertificeerd en kent drie hoofdactiviteiten, te weten: fabricage van transportsystemen, de handel in transportkettingen en toebehoren en de vervaardiging van transportrollen. 
Met een team van 75 medewerkers verzorgen wij de engineering, fabricage, assemblage en installatie van transportsystemen. 

 

Polyketting

Foto: Internetsite Polyketting

1336471 orig
Foto: Internetsite Polyketting
8882636 orig
Foto: Internetsite Polyketting
1441638213
Foto: Internetsite Polyketting