www.oudzelhem.nl
Huidig adres:
 Kattekolkweg 1
Vorig adres:  Pluimersdijk 5
Website:  www.ezelstal.com
Opmerking:  Bron: internetsite Ezelstal De Edelingen
Aan dit artikel werkten mee:  H. Jonas, W. Hartemink en H.M. Somsen

De Edelingen is een vestiging van zorgboerderij de Mettemaat. Zij verhuren ezels voor recreatieve trektochten, dagwandelingen, picknicktochten en zelfs een geheel georganiseerde wandelvakantie met pakzadel of een kleine huifkar van een aantal dagen is mogelijk. De volwassenen wandelen en de ezel draagt met veel liefde en plezier uw bagage en natuurlijk uw kinderen.

Naast de rust en ontspanning die de ezel biedt, is door de ervaringen van onze klanten gebleken dat de ezel een geweldige metg”ezel” voor jong en oud is.

Rondritten op braderieën, kinderfeestjes, familiedagen, teambuilding, een personeelsuitje, een ezel in de kerststal,ezels voor uw filmproductie(s), een kleurrijke bijdrage op uw evenement of voor het vervoer van moeilijk lopende kinderen tijdens een avond 4 daagse. Helaas is niet alles mogelijk maar wel alles is bespreekbaar!

Onze weilanden zijn voorzien van ruime stallen en voldoet aan alle behoeften waar een ezel om vraagt.Voor een vakantieopvang voor uw eigen ezel, kunt u altijd een beroep op ons doen.

Kijk voor meer informatie en foto's op de website van de Edelingen.

 

Edelingen _

Foto van internetsite Ezelstal Edelingen