www.oudzelhem.nl
Huidig adres:  Halseweg 39
Vorig adres:  
Website:  www.vruggink.nl
Opmerking:  
Aan dit artikel werkten mee:  H. Jonas, W. Hartemink en H.M. Somsen
Foto's:  Diverse fotograven en websites


 

Vruggink logo kopie

Halverwege de dorpskernen van Zelhem en Halle treft u midden in het Achterhoekse groen Autobedrijf Vruggink. Naast onderhoud en reparatie van alle merken, met een VAG specialisatie voor Škoda, Volkswagen, Seat en Audi heeft Autobedrijf Vruggink een AVIA Xpress tankstation en een ruime voorraad kwaliteitsoccasions van diverse merken. Voor betrouwbare occasions met V+ premium service label gaat u naar Autobedrijf Vruggink.

Wij voeren een actief open-deur-beleid. Uit navraag onder klanten is gebleken dat zij vooral het laagdrempelige karakter en de flexibele, servicegerichte instelling van het autobedrijf hoog waarderen.

Wij bieden u een compleet pakket voor uw auto. Of het nu gaat om een nieuwe auto, occasion, onderhoud of financiering, bij Autobedrijf Vruggink bent u aan het goede adres! Ons enthousiaste team nodigt u graag uit voor een bezoek aan ons bedrijf. We hopen u binnenkort in onze showroom te mogen begroeten zodat u zelf kunt ervaren hoe de leukste Skoda-dealer van Nederland met haar klanten omgaat.

 

Vruggink 2007 halseweg39 1

Foto uit 2007 door Herman Jonas

Vruggink halseweg39

Foto uit 2007 door Herman Jonas

 

Vruggink advertentie kopie

Advertentie uit: Intern endeuro magazine 2004