www.oudzelhem.nl
Huidig adres:  Weverstraat 6
Vorig adres:  
Website:  www.eefjansen.nl
Opmerking:  Informatie van de internet site
Aan dit artikel werkten mee:  H. Jonas, W. Hartemink en H.M. Somsen

 

jansen

Advertentie uit Contact van 15-2-2005

pa1

De meeste klanten die mij benaderen voor informatie, advies of behandeling hebben vaak last van chronische kwalen die als zeer storend ervaren worden. Regelmatig komt het voor dat deze problemen onder invloed van medicijnen tijdelijk verminderen, maar terugkomen zo gauw er met het medicijngebruik wordt gestopt.

Eveneens krijgen mensen tengevolge van langdurig medicijngebruik klachten aan vitale organen zonder dat het oorspronkelijke probleem is verholpen.In de orthomoleculaire therapie wordt getracht de oorzaak van het probleem op te sporen en deze met o.a. goede voeding en eventuele voedingssupplementen te behandelen. Iedere orthomoleculaire therapeut die erkend is door de M.B.O.G. heeft een HBO opleiding genoten en afgesloten met een examen. Bij- en nascholing is een vereiste om de licentie als therapeut te behouden. Hiervoor worden seminars bezocht van o.a. Bunusan, Nutramin, RP Vitamino, Vitals, Vitortho en dergelijke. U vindt de aangesloten therapeuten in Nederland op www.mbog.nl
De opleiding regulier medische basiskennis heb ik gevolgd en met goed resultaat afgesloten aan de Hogeschool voor natuurgeneeswijzen te Arnhem, waarbij werd geëxamineerd in de vakken Anatomie, Fysiologie en Pathologie.

Om nog bredere inzichten te krijgen in de natuurgeneeskunde heb ik de opleiding van het SEAG gevolgd waarbij ook veel aandacht wordt geschonken aan geneeskrachtige kruiden en inzichten uit niet westerse geneeswijzen.
Vanaf 2006 ben ik lid van de Cell Care Healthgroup. Deze organisatie heeft een eigen lijn van diverse orthomoleculaire voedingssupplementen ontwikkeld en verzorgt ook de door de MBOG geacrediteerde bij- en nascholingsdagen.

Eef Jansen
Orthomoleculair therapeut M.B.O.G.