www.oudzelhem.nl
Huidig adres:  Nijmansedijk 14
Vorig adres:  
Website:  www.dolfslöetjes.nl
Opmerking:  
Aan dit artikel werkten mee:  H. Jonas, W. Hartemink en H.M. Somsen
Foto's:  Diverse fotograven en websiteslogositedolf261

Dolf Slöetjes Tractoren is een landbouwmechanisatiebedrijf dat sterk is in verkoop, restauratie en onderhoud van kleine tractoren en machines, zowel nieuw als gebruikt!
Het bedrijf is van oorsprong een landbouwmechanisatiebedrijf dat zich uitsluitend op de professionele akkerbouwer/veehouder richtte. In de loop der jaren heeft het bedrijf zijn diensten uitgebreid, te weten: nieuwe tractoren, gebruikte tractoren, oldtimers, restauratie, verhuur, spuiterij en tuin & park machines.
Na jarenlang samen met zijn vader Wessel Slöetjes te hebben gewerkt, heeft Dolf Slöetjes het bedrijf in 2003 definitief overgenomen. Sindsdien heeft het bedrijf een sterke groei doorgemaakt in de ‘hobby-tractoren-markt’. In eerste instantie werd deze markt bediend met gerestaureerde tractoren uit de landbouw, maar inmiddels heeft Dolf Slöetjes Tractoren het dealerschap van Eurotrac binnengehaald voor Oost-Nederland.
Dolf Sloëtjes Tractoren kenmerkt zich door grote betrokkenheid bij de klant, efficiënt werken en scherp geprijsde producten

sloetjes

Foto uit 2007 door Harry Somsen