Zelos voetbalvereniging Opgericht: mei 1963 door Jan Beumer,
Wim Nusselder en Jan Scheffer
Aan dit Artikel van de Stichting Oud Zelhem werken mee:

Betekenis naam: Zelhem en omstreken

H. Jonas www.zsvzelos.nl /na 2020 zzc20.nl
H.M. Somsen Halseweg 29/D (Pluimerskamp)
Internetsite; Zelos en ZZC20.nl    Bron:Z.S.V. Zelos 1963-1988  
Het eerste bestuur bestond uit: R. Garritsen, J. Heijink, H. Vosser, J. Lubbers, W. Scheffer, H. Heusinkveld.logo zelos

zelos

Januari 2005

Foto: Barry Jonas

De eerste officiële naam was: Christelijke Sportvereniging Zelos, ondergebracht bij  C.J.V. Federatie Zelhem, omdat de K.N.V.B. de vereniging niet kon toelaten, omdat geen van de bestuursleden meerderjarig waren. Later is de de naam omgedoopt tot Z.S.V. Zelos (zaterdag sportvereniging Zelhem en omstreken).

 zelos1

Januari 2005

Foto: Barry Jonas

 zelos3

Januari 2005

Foto: Barry Jonas

 zelos4

Januari 2005

Foto: Barry Jonas

 zelos5

Januari 2005

Foto: Barry Jonas

 zelos2

Januari 2005

Foto: Barry Jonas

 zelos6

Het eerste team op 22 augustus 2006

Foto: Geoman fotografie

In 2020 zijn de voetbalverenigingen Zelos en Zelhem na een intensive samenwerking tot een fusie gekomen. Met de start van ZZC’20 begint een nieuw tijdperk voor het voetbal in de dorpskern Zelhem en omstreken.

01Luimes

Op 19 juni j.l. hebben beide besturen van zsv Zelos en vv Zelhem de akte van fusie officieel ondertekend. Hiermee werd een periode van ongeveer 3 jaar afgesloten waarin door vele vrijwilligers intensief is samengewerkt om de fusie tussen beide verenigingen tot stand te brengen. Met trots kijken beide clubs terug op een vele decennia lange, rijke historie vol met mooie herinneringen die ook gekoesterd zullen blijven worden.

Met de start van ZZC’20 begint een nieuw tijdperk voor het voetbal in de dorpskern Zelhem en omstreken. Een sterke vereniging die aantrekkelijk is voor nieuwe- en bestaande leden maar ook voor sponsoren. Wij zijn blij dat vele lokale ondernemers hun steun aan de nieuwe club voor de komende jaren hebben toegezegd. Hierdoor worden we als club in staat gesteld om zowel op het sportieve- als sociale vlak een belangrijke rol in de samenleving te vervullen.

ZZC’20 is een vereniging waar respect, sociale binding, prestatie en plezier leidend zijn en waar een onderlinge band resulteert in een herkenbare, unieke club cultuur. Maar we zijn ook meer dan een voetbalclub. ZZC’20 is een vaste waarde in het leven van menig bewoner uit deze omgeving. Een weekend geen voetbal of gezellige nazit in de kantine, is een weekend niet geleefd!

Ik nodig jullie graag uit om dit zelf eens te beleven op een van onze mooie sportcomplexen.

Wouter Luimes

Voorzitter

 

tenue

Onthulling tenue ZZC '20 KemperKip met Wouter Luimes, Herman Kemper en Gerbert Tiecken in de nieuwe winkel in Zelhem. Foto: clubfotograaf ZZC/Gerrie Evers

KemperKip trotse hoofdsponsor ZZC '20

Contact Bronckhorst wo 10 jun 2020

ZELHEM - KemperKip is de komende vier jaar verenigingssponsor van de Zelhemse voetbalvereniging ZZC’20. Een en ander werd bekendgemaakt tijdens de officiële opening van de nieuwe winkel in de Smidsstraat in Zelhem.

“Wij vinden het geweldig om ons te verbinden aan ZZC’20. Hiermee steunen wij een prachtige vereniging met een groot maatschappelijk belang. Natuurlijk is het voor ons ook een mooie manier om nog meer mensen kennis te laten maken met KemperKip”, aldus Herman Kemper.
ZZC’20 - de fusieclub van vv Zelhem en zsv Zelos - kan mede door de sponsoring van KemperKip een prachtige start maken voor haar eerste seizoen. Nu de fusie op 19 juni definitief wordt en de nieuwe clubkleding besteld moet worden, moest er uiteraard ook gezocht worden naar nieuwe sponsoren.

Zsv Zelos voorzitter Wouter Luimes: “De komst van de nieuwe winkel van Herman Kemper in Zelhem, was voor de sponsorcommissie een mooie aanleiding om de samenwerking te zoeken. Met KemperKip hebben we niet alleen een goede lokale partner gevonden, maar ook een betrokken sponsor die het voetbal in de regio een zeer warm hart toedraagt.“
Ook Gerbert Tiecken, voorzitter van vv Zelhem, is content: “Wij zijn trots als fusieclub dat vele sponsoren ondanks deze bijzondere tijden zich verbonden hebben aan de nieuwe vereniging. Dit is een geweldige steun in de rug van de nieuwe fusieclub.”

Bij de opening van de nieuwe winkel in het centrum van Zelhem, werd het eerste shirt onthuld waarop de nieuwe sponsor vermeld staat. KemperKip zal op de achterzijde van de shirts van alle spelers te zien zijn. Binnenkort worden ook de shirt-sponsoren van de selectie-elftallen bekend gemaakt.
 
image002

Ruud Weijers (l.) en Ron Schoppers (r.) samen met Gerbert Tiecken. Foto: Clubfotograaf ZZC '20/Gerrie Evers

De Smoks en Rimar verenigingssponsoren van ZZC’20

Contact Bronchkorst do 23 jul 2020

ZELHEM - Eerder al werden Kemper Kip, De Groes, Roossink TC en de DakExpert als belangrijke sponsoren gepresenteerd van de nieuwe fusieclub ZZC’20. Nu is er opnieuw goed nieuws voor de Zelhemse voetbalvereniging. Ook Eeterij en Tapperij De Smoks en Rimar Administratie en Belastingadviseurs hebben zich als verenigingssponsor verbonden aan ZZC’20.

Als tegenprestatie voor de verkregen sponsorbijdrage zal het logo van Rimar zichtbaar zijn op de mouw van het wedstrijdshirt bij alle teams. De Smoks zal met het logo de doelnetten sieren. En wie straks het clubgebouw aan de Pluimerskamp gaat bezoeken zal zien dat het interieur een facelift ondergaat. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door De Smoks die daar met de sponsoring een mooie bijdrage in gaat leveren.

Namens de club laat Gerbert Tiecken weten zeer content te zijn met de komst van de nieuwe verenigingssponsoren juist in deze toch wel onzekere coronatijden. De vereniging is Ruud Weijers, eigenaar van Rimar Administratie en Belastingadviseurs en Ron Schoppers, eigenaar van Eeterij en Tapperij De Smoks bijzonder dankbaar voor het in de nieuwe fusieclub gestelde vertrouwen en hun steun aan de club.