Kappert  fietswereld. overgedaan aan Jansen fietswereld Adres: Stationsstraat 22/5
Aan dit artikel van de Stichting Oud Zelhem werken mee:  
H. Jonas  
H.M. Somsen  

 Stationsstraat 5Herman Kappert was als fietsenmaker werkzaam bij smid Hendrik Dimmedal en bij de uitbreiding van de fietsenafdeling is daar rechts een etalage voor gemaakt. Op het moment dat H.Dimmedal met het bedrijf stopt gaat H. Kappert op deze locatie met fietsen verder. Zoon Arend Kappert neemt de zaak van zijn vader over en volgdeen uitbreiding.

kapper logo

 

De winkel is kleinschalig van opzet en biedt u kwaliteitsfietsen en accessoires. Wij hebben een persoonlijke benadering en onze medewerkers zijn al jarenlang actief in de fietsenbranche om u zo het juiste advies te kunnen geven. In de gerenoveerde winkel vind u een mooi aanbod aan nieuwe fietsen.

 kappert

Mei 2004. Foto H. Jonas

De fietsen zijn voor u overzichtelijk opgesteld in het voorste deel van de winkel. Ons assortiment bestaat uit de volgende A-merken: Gazelle, Giant, Koga Miyata, Loekie en Sparta.

 kappert1

De winkel. Foto van internetsite Kappert

In de werkplaats repareren of verbeteren onze deskundige monteurs uw fiets. De werkplaats is een belangrijk onderdeel van onze service. Na aankoop van een nieuwe fiets krijgt u tegen een zeer laag tarief verschillende servicebeurten, na 3 maanden en na 6 maanden. Daarnaast bieden wij uiteraard een uitgebreide garantie op al onze fietsen en accessoires.

 kappert2

De werkplaats. Foto van internetsite Kappert

 kappert

Advertentie uit gemeentegids Bronkhorst 2005

 

Brand kappert HS26-08-2008 foto van de brand bij Kappert. Foto: H.M.Somsen

nieuwe pand na de brand 1

Na de brand wordt het pand weer opgebouwd.Daarna komt er een splitsing als Aard Kappert de verkoop en reparatie van fietsen overdoed aan Jansen.
De verhuur van fietsen blijft wel in zijn handen. Foto Google 2018

kappert logo verhuur

fietshuis JansenLinks de verhuur afdeling en midden het pand van fietshuis Jansen . Foto Google 2018