Ami kappers adres: Doetinchemseweg 18a 7021 BS, Zelhem

Aan dit artikel van de Stichting Oud Zelhem werken mee:

Telf: 0314-621728
H.M. Somsen website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

LEKKER IN JE HAAR MET AMI KAPPERS ZELHEM
logo Ami kappers

P1070975Ami kappers Doetinchemseweg 18a. Foto: H.M. Somsen

Bij AMI Kappers Zelhem staan we altijd voor je klaar. Dit doen wij met persoonlijke aandacht, goed advies, creativiteit en passie voor het vak. Trendy haarmode gaat hier hand in hand met de traditionele waarden van een echt familiebedrijf. Wij zorgen voor een mooi kapsel dat bij jou past!

Banner ZehlemAmi Kappers Zelhem: Foto bedrijfswebsite.

AMI Kappers Zelhem is er voor mannen, vrouwen en natuurlijk ook voor kinderen. Ami medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Van balayage, permanent en highlights tot slechts de uitgroei bijwerken, de haarstylisten van AMI Kappers zijn van alle markten thuis en zorgen ervoor dat jij de salon met een glimlach verlaat.
UAmi kappers zelhem 1 2015 2015 Ami Kappers Zelhem: Foto bedrijfswebsite.

Wij zijn AMI Kappers Zelhem en wij geloven dat het accentueren van jouw identiteit ervoor zorgt dat jij je happy voelt. Jij bent mooi, bijzonder en uniek en daar mag je trots op zijn!
Ami kappers 2 2018 2018 Ami Kappers Zelhem: Foto bedrijfswebsite.

Zoek je een professionele, kundige kapper bij jou in de buurt met kennis over de laatste trends op het gebied van haarmode? Loop altijd gezellig zonder afspraak binnen of maak online een afspraak bij AMI Kappers Zelhem. Bij AMI Kappers ben je altijd welkom.
P10306252017 Ami kappers: Foto: H.M. Somsen